Nalazite se na spletnom portalu PRIMAT d.d. (www.primat.si).

 

Autorsko pravo

Sa ovom spletnom stranicom upravlja društvo PRIMAT d.d. Sadržaji, objavljeni na spletnim stranicama www.primat.si su  vlasništvo društva PRIMAT d.d. i  mogu se upotrebljavati samo u nekomercialne svrhe, gde moraju da sadrže sva navedena upozorenja o autorskim pravima i se tako ne smeju prepisivati, kopirati ili distribuirati na bilo koji drugi način.

Isto tako se društvo PRIMAT d.d. pridržava pravo na promenu sadržaja.

 

Rezervacija

Društvo PRIMAT d.d. će na svojim spletnim stranicama obezbeđivati tačnost i ažurnost podataka, ali za njihovu tačnost, celovitost kao i za štetu koja bi proizlazila iz toga ne preuzima nikakve odgovornosti.

Društvo PRIMAT d.d. ne preuzima nikakve odgovornosti u vezi posledicama izazvanim informacijama sadržanih na ovim spletnim stranicama.

Društvo isto tako ne preuzima nikakve odgovornosti za bilo kakve viruse, koji bi be korisniku preneli sa ove spletne stranice i preporučuje, da se korisnici pred viruse obezbede još pre prenosa informacija sa ovih spletnih stranica.

Društvo nije odgovorno za povremeni prekid rada spletnih stranica, kao i za netačnost informacija i za bilo kakvu štetu prouzrokovanu zbog upotrebe netačnih ili nepotpunih informacija.

Društvo PRIMAT d.d. nI bilo koja druga pravna ili fizička osoba, koja je sarađivala kod kreiranja ovih spletnih stranica ne odgovara za nikakvu štetu koja bi proizlazila iz dostupa, upotrebe ili nemogučnosti upotrebe informacija na ovim spletnim stranicama ili za bilo koje greške ili propuste u njihovom sadržaju.

Pridržavamo pravo, da korisnike uputimo na druge stranice svetskog spleta i ne preuzimamo nikakve odgovornosti za sadržaj ovih stranica.

 

Za sve dodatne informacije i  ovlašćenja obratite se na: 

PRIMAT d.d.
Industrijska 22
SI - 2000 Maribor, EU
T: +386 250 76 00
F: +386 251 26 49
@: info@primat.si